5 novembre 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

22 de juliol de 2022

Collserola, un privilegi per als amants de l’esport

Sant Cugat es troba ubicada en un entorn privilegiat als peus del Parc Natural de Collserola. Un entorn que ens permet recórrer infinitat de camins ja sigui caminant, corrent o en bicicleta. Un escenari de més de 8.000 hectàrees ideal per a la pràctica esportiva.

Casi la meitat del Parc Natural es troba dins del territori del municipi, que compta amb punts tant emblemàtics pels sancugatencs com el Pi del Xandri, un dels símbols de la ciutat. Un pi pinyoner de més de 230 anys que ascendeix fins als 23 metres d’altura.

L’excursió fins al pantà de Can Borrell és una altra de les més freqüentades pels esportistes. Parlem d’un pantà que subministrava, antigament, l’aigua a la masia de Can Borrell i als seus camps.

La ruta fins a l’Ermita de Sant Medir, us permetrà veure primer l’emblemàtic Pi del Xandri. Continuarem per la via principal fins a l’arribada a Can Borrell, per continuar per un camí molt agradable en ple Parc Natural, fins arribar a l’Ermita. Parlem d’una construcció romànica que compta amb dues campanes i una font a l’exterior, ideal per hidratar-nos durant la pràctica esportiva.

Per a més informació: https://visit.santcugat.cat/que-veure/parc-natural-de-collserola/

Últimes notícies

La Universae Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès 2023 obre inscripcions

• La gran cita de l’esport a Sant Cugat del Vallès celebrarà la seva 37à edició el pròxim diumenge 5 de novembre• Enguany, tornarà a oferir 3 distàncies: 21km, 10km i 5km en un esdeveniment que l’any passat ja va tenir a més de 2.300 corredors i corredores omplint els carrers santcugatencs• A partir d’avui, s’obren les inscripcions a través de la web […]

Llegir més

UNIVERSAE es converteix en el Title Sponsor de la Mitja Sant Cugat

L’Institut Superior de Formació Professional UNIVERSAE i RPM SPORTS han arribat a un acord perquè aquesta empresa educativa es converteixi en un nou partner de l’agència d’esdeveniments esportius. Signada ja la seva primera col·laboració, l’entitat acadèmica es converteix en el Title Sponsor de la Mitja Sant Cugat i del Trial Indoor de Barcelona per a les pròximes dues edicions […]

Llegir més

Title Sponsor

Organitzadors

Suport institucional

Direcció Logística

Title Sponsor

Official Partner

Official Media

Executive organization

Vehicle oficial