5 novembre 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

17 d'octubre de 2023

La 37ª Universae Mitja Marató de Sant Cugat s’uneix a la Lliga Universitària de Catalunya de Cerreres Populars

El pròxim 5 de novembre, Sant Cugat del Vallès acull la 37à edició de la Universae Mitja Marató Sant Cugat, l’única mitja marató que se celebra a la tardor en una localitat de la província de Barcelona, pròxima a aquesta ciutat, i una de les mitjanes maratons amb més tradició a Catalunya. Una cursa que aquest 2023 forma part de la Lliga Universitària de Catalunya de Carreres Populars.

Una unió que implica que les i els integrants de la Lliga Universitària de Carreres Populars a Catalunya tinguin un descompte del 15% en la seva inscripció per a la distància de 10 quilòmetres i la 5K de la mitja santcugatense. Amb aquesta iniciativa, l’organització d’aquesta cursa aposta per fomentar l’afició a córrer de forma no competitiva en curses populars com a mitjà per a aconseguir una qualitat de vida saludable. Aquestes curses són el punt de trobada de la comunitat universitària de Catalunya i constitueixen el nexe entre la condició d’universitari/ària i l’afició a córrer.

Per a participar en la Lliga Universitària de Carreres Populars cal ser estudiant, personal d’administració i serveis, o personal docent i investigador d’alguna de les dotze universitats catalanes, i la Universae Mitja Marató de Sant Cugat s’uneix al següent calendari de carreres que pertanyen a aquesta lliga:

  • Vueling Cursa dels Bombers. 10 km. 22 d’octubre
  • Carrera Montjuïc-Tibidabo. 20 km. 1 de novembre.
  • Universae Mitja Marató Sant Cugat. 5 i 10 km. 5 de novembre.
  • Mitja Marató Espirall-Vilafranca. 5 i 21 km. 19 de novembre.
  • Allianz Jean Bouin. 5 i 10 km. 26 de novembre.
  • Cursa 10 K Vilafranca del Penedès. 28 de gener de 2024
  • Unirun. 5 km. 3 de març de 2024

En cada carrera, puntuaran per a la lliga les i els 15 primers i primeres classificades, respectivament, havent-hi una classificació masculina i una altra femenina, en el següent ordre: 1a posició- 25 punts; 2a posició – 20 punts; 3a posició – 16 punts; 4a posició – 13 punts; 5a posició – 11 punts; 6a posició – 10 punts; 7a posició – 9 punts; 8a posició – 8 punts; 9a posició – 7 punts; 10a posició – 6 punts; 11a posició – 5 punts; 12a posició – 4 punts; 13a posició – 3 punts; 14a posició – 2 punts i 15a posició – 1 punt. La puntuació obtinguda en cada carrera s’acumula per a fer la classificació definitiva, en la que Unirun puntuarà doble.

En cas d’empat guanyarà el participant que hagi fet més carreres durant el curs. Si segueix l’empat, qui hagi fet més carreres de 25 punts. Si segueix l’empat, qui tingui la mínima puntuació a una carrera més alta. Si segueix l’empat es donaran dos premis de guanyadors.

Una vegada hagi passat el 5 de novembre la Universae Mitja Marató de Sant Cugat, la informació de la classificació de la Lliga es fa a través de la web de l’Esport Català Universitari (www.esportuniversitari.cat) i els tres primers classificats de cada categoria masculina i femenina tindran premi, una vegada acabada la Lliga. Així mateix, la pèrdua de condició de membre de la comunitat universitària serà causa de baixa immediata de la Lliga Universitària de Carreres Populars.

Últimes notícies

1.500 participants en la 37à Universae Mitja Marató Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès ha tornat a viure una gran jornada d’atletisme popular amb la 37à Universae Mitja Marató Sant Cugat. Amb l’obertura de la Fira del Corredor a la Sala Canigó, l’ambient festiu va començar ja el dissabte. Allí, les i els 1.500 participants van recollir els seus dorsals, samarreta i bossa del corredor, en una […]

Llegir més

Title Sponsor

Organitzadors

Suport institucional

Direcció Logística

Title Sponsor

Official Partner

Official Media

Executive organization

Vehicle oficial