5 novembre 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

20 de novembre de 2022

La gran festa de l’esport a Sant Cugat

  • La Mitja Marató de Sant Cugat es prepara per viure un cap de setmana on l’esport popular serà el gran protagonista.
  • Més de 2.300 atletes es reuniran al llarg del cap de setmana en 4 curses diferents: 21k, 10k, 5k i les curses infantils.
  • Aquest dissabte, 19 de novembre, el Pavelló esportiu de Sant Cugat PAV-3 serà el centre neuràlgic de la prova, ja que acollirà la Fira del Corredor, l’espai per on totes i tots els participants hauran de passar a recollir el seu dorsal i samarreta commemorativa de la cursa.

La Mitja Marató de Sant Cugat inicia el compte enrere d’una edició molt especial. L’Ajuntament i el Club Muntanyenc han plantejat una nova edició de la cursa que serà molt més que una mitja marató. La introducció d’una prova de 10k i una de 5k el mateix diumenge 20 de novembre així com la celebració, per primera vegada, d’una Kids Race, ompliran un cap de setmana on l’esport i l’oci seran els grans protagonistes.

La participació: 2.300 atletes

Gràcies als 1.000  participants que ha assolit la prova de Mitja Marató, la cursa santcugatenca es posiciona com la tercera mitja marató en participació de Catalunya. Una molt bona notícia que representa un molt bon punt de partida, després dels dos anys d’absència d’una cursa que aspira a situar-se com una de les mitges maratons de referència en el calendari.

La cursa de 10k comptarà amb 500 participants, mentre que la distància de 5k aglutinarà 300 atletes.

Un 30% de participants seran dones, una xifra important que, des de l’organització, es valora molt positivament i que vol continuar augmentant els propers anys amb campanyes específiques per animar aquest col·lectiu. El 90% dels participants provenen de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Kids Race: les curses infantils de la Mitja Marató

La primera edició de les curses infantils de la Mitja Marató de Sant Cugat ha penjat el cartell de SOLD OUT. El dissabte 19 de novembre entre les 11h i les 14.30h, la Rambla del Celler s’omplirà d’infants que recorreran un circuit d’entre 400 metres i 1km, en funció de la categoria.

Fira del corredor: dissabte 19 de novembre de 10h a 20h

La Fira del corredor de la Mitja Marató de Sant Cugat acollirà, per primera vegada, 17 expositors relacionats amb el món de l’esport. Així mateix, la fira centrarà part del protagonisme en la jornada prèvia a la cursa, ja que totes i tots els inscrits hauran de passar a recollir els seus dorsals i samarreta de la prova.

Amb la presència dels d’expositors es pretén dinamitzar un espai d’interès per a les corredores i corredors, ques’esperapoder ampliar any rere any. TV de Sant Cugat com a media partner de l’esdeveniment farà un seguiment especial de la prova, però també es comptarà amb els següents expositors que han volgut donar suport a la mitja marató de la ciutat: Club Muntanyenc Sant Cugat, Mans de Sant (fisioterapia), Otso Sport, Dones del Parkinson, Finisher, Bamboolabs, Decathlon, Halo Head Band, Podoactiva, Juanma medina, UC. Sant Cugat o Pimiento Negro entre d’altres.

Francesc Carol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat “Amb una nova edició de la Mitja de Sant Cugat continuem apostant per les competicions d’alt nivell però també per l’esport popular. És una cursa amb distàncies de 21, 10 i 5 quilòmetres i la Kids Race, que permeten que, independentment de l’edat o l’estat físic, tothom pugui participar en aquesta festa de ciutat.”

Manel González, representant de la direcció tècnica de la cursa ha destacat la bona acollida que ha tingut la cursa després de dos anys d’absència; “ La Mitja Marató de Sant Cugat torna amb força i es consolida com la mitja marató de referència en el calendari atlètic de tardor. No es tracta només d’una mitja marató, sinó d’un cap de setmana ple d’activitats per a tota la família.”

Fernando Cortizo, vicepresident 2n del Club Muntanyenc; Ens retrobem després d’aquests anys,  amb energies renovades. Hem preparat amb molta il·lusió el Sant Cugat Running Weekend, un esdeveniment obert a tothom perquè en gaudeixi tota la família. Serà un cap de setmana de festa de l’esport a Sant Cugat.”

Últimes notícies

La Universae Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès 2023 obre inscripcions

• La gran cita de l’esport a Sant Cugat del Vallès celebrarà la seva 37à edició el pròxim diumenge 5 de novembre• Enguany, tornarà a oferir 3 distàncies: 21km, 10km i 5km en un esdeveniment que l’any passat ja va tenir a més de 2.300 corredors i corredores omplint els carrers santcugatencs• A partir d’avui, s’obren les inscripcions a través de la web […]

Llegir més

UNIVERSAE es converteix en el Title Sponsor de la Mitja Sant Cugat

L’Institut Superior de Formació Professional UNIVERSAE i RPM SPORTS han arribat a un acord perquè aquesta empresa educativa es converteixi en un nou partner de l’agència d’esdeveniments esportius. Signada ja la seva primera col·laboració, l’entitat acadèmica es converteix en el Title Sponsor de la Mitja Sant Cugat i del Trial Indoor de Barcelona per a les pròximes dues edicions […]

Llegir més

Title Sponsor

Organitzadors

Suport institucional

Direcció Logística

Title Sponsor

Official Partner

Official Media

Executive organization

Vehicle oficial