5 novembre 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

29 de juny de 2023

La Universae Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès 2023 obre inscripcions

• La gran cita de l’esport a Sant Cugat del Vallès celebrarà la seva 37à edició el pròxim diumenge 5 de novembre
• Enguany, tornarà a oferir 3 distàncies: 21km, 10km i 5km en un esdeveniment que l’any passat ja va tenir a més de 2.300 corredors i corredores omplint els carrers santcugatencs
• A partir d’avui, s’obren les inscripcions a través de la web oficial de la prova: www.mitjamaratosantcugat.com 

El pròxim 5 de novembre torna la 37à edició de la Universae Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès. L’any passatmés de 2.300 corredors i corredores van omplir els carrers d’aquesta localitat, que no celebrava la seva gran cursa des de feia tres anys per la pandèmia. Enguany, i per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Club Muntanyenc Sant Cugat RPM Sports organitzaran de nou la cursa més antiga d’aquesta ciutat.

Descobrir el nucli antic santcugatenc
Després de l’èxit del recorregut estrenat en la darrera edició, més urbà i aglutinador del patrimoni històric i simbòlic del nucli antic de la també coneguda com a Vila Floridaes mantindrà el mateix circuit. La cursa sortirà de l’Avinguda Pla del Vinyet, al costat de l’Auditori, i l’arribada serà a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament.


Els i les atletes podran gaudir del Monestir i del seu emblemàtic campanar, a més de recórrer el Carrer Santiago Russinyol i passar per davant de l’Arxiu Nacional de Catalunya. Alhora, els i les participants gaudiran d’un traçat molt pla, a dues voltes i disponible en tres distàncies: la tradicional mitja marató (21km), una 10K i una 5K.


La Universae Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès és una prova que el calendari català s’ubica a la tardor i que fomenta molt la participació local. De fet, el 2022, Josep Diaz (01:09:12) en categoria masculina i Estela Peris, de la Unió Ciclista de Sant Cugat (01:27:17), en categoria femenina es van proclamar guanyadors de la distància reina.

La Festa del Running a Sant Cugat més local, inclusiva i sostenible
La Universae Marató de Sant Cugat del Vallès vol tornar a viure una gran festa local del running durant tot el primer cap de setmana de novembre, amb el lliurament de dorsals el dissabte, com a prèvia a la jornada de diumenge. Així mateix, la localitat santcugatenca és inclusiva, oberta i amb un compromís especial cap a la igualtat, on l’atletisme popular també vol donar cabuda a les persones amb discapacitat.

Igualment, un dels objectius prioritaris d’aquesta prova, torna a ser minimitzar l’impacte que l’esdeveniment pugui deixar sobre el medi ambient. És per això, que s’aplicaran mesures per fer la prova el més sostenible possible, com fomentar l’ús del transport públic, l’ús de vehicles elèctrics per part de l’organització, el control de l’impacte acústic, avituallaments sense plàstic, l’ús de tèxtils reciclats, reciclatge selectiu i minimitzar l’ús del paper, entre d’altres.
A partir d’avui ja es poden efectuar les inscripcions per a qualsevol de les tres distàncies accedint al següent enllaç: www.mitjamaratosantcugat.com 

Els primers 500 inscrits tindran l’oportunitat de gaudir d’un descmopte exclusiu del 30% a la matrícula de qualsevol grau mitjà o superior al prestigiós Institut de Formació Professional UINVERSAE. Però això no és tot! El descompte també s’estén als familiars de primer grau dels inscrits.

A més, UNIVERSAE premiarà els guanyadors/es de cada categoria amb un premi de 3.000 euros, sumant un total de 60.000 euros entre tots els guanyadors. Aquestes aportacions es podran bescanviar en cursos de FP d’UNIVERSAE. I el millor de tot, cada premiat/da podrà cedir aquestes aportacions als cursos de UNIVERSAE a qui consideri!

Últimes notícies

La Universae Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès 2023 obre inscripcions

• La gran cita de l’esport a Sant Cugat del Vallès celebrarà la seva 37à edició el pròxim diumenge 5 de novembre• Enguany, tornarà a oferir 3 distàncies: 21km, 10km i 5km en un esdeveniment que l’any passat ja va tenir a més de 2.300 corredors i corredores omplint els carrers santcugatencs• A partir d’avui, s’obren les inscripcions a través de la web […]

Llegir més

UNIVERSAE es converteix en el Title Sponsor de la Mitja Sant Cugat

L’Institut Superior de Formació Professional UNIVERSAE i RPM SPORTS han arribat a un acord perquè aquesta empresa educativa es converteixi en un nou partner de l’agència d’esdeveniments esportius. Signada ja la seva primera col·laboració, l’entitat acadèmica es converteix en el Title Sponsor de la Mitja Sant Cugat i del Trial Indoor de Barcelona per a les pròximes dues edicions […]

Llegir més

Title Sponsor

Organitzadors

Suport institucional

Direcció Logística

Title Sponsor

Official Partner

Official Media

Executive organization

Vehicle oficial